Alla inlägg / familj, fitness, fitnessblogg, träning, träningsblogg / Permalink / 9
Troligtvis den mest fantastiska personen på denna jordboll
 
Dan' före dopparedan' har anlänt och vi har snart betat av de sista timmarna på jobbet. Solen skiner och humöret är på topp, den värsta tiden på året har passerat, det börjar från och med idag att bli ljusare ute igen och imorgon kommer tomten - hur bra?
 
Ikväll så åker vi hem till landet och till våra fina familjer för att fira jul och ladda batterierna. Vi är så glada och tacksamma över att vi under hela fem dagar ska få spendera tid med människor som ligger oss närmast våra hjärtan. För det är till störst del det vi tycker att julhelgen handlar om, att få tillbringa tid med nära och kära. Att skratta, leka och bara vara. Tillsammans.
 
Detta blir min och Elins tredje jul ihop, vi firar tillsammans och kommer börja julaftonsmorgon hos familjen Mossberg för att sedan åka vidare för att fira med min släkt. Vi har inte direkt några särskilda traditioner på jul, Kalle Anka ska givetvis ses och julmaten ska ätas men annars så är det en avlappnad och skön stämning. Inga måsten utan bara umgänge. 
 
Jag ser så himla mycket fram emot kommande dagar, att få tillbringa dem med Elin och världens finaste familjer gör så att hjärtat skuttar i bröstet. Vi önskar er en riktigt fin jul och hoppas att ni har privilegiet att fira denna högtid med människor som ligger er varmt om hjärtat. 
 
 
Loe
#1 - - Elin:

God jul! Det låter som ni kommer få det supermysigt. Tack för en inspirerande blogg!

Svar: Tack detsamma! Och ett stort tack för dina fina ord, vi är jätteglada över att du vill hänga här med oss :) Kram
Elin & Loe

#2 - - B. Kåhre:

God Jul tjejer ha det så gott. Slappa och ta det lungt det ska vi göra. Mjölby i morgon med min släkt och Växjö på juldagen. Kram Birgitta.

Svar: Tack detsamma Birgitta! Det låter som att du kommer få en härlig julhelg, se till att vila, äta mycket gott och även att gå några steg då och då :) Kramar
Elin & Loe

#3 - - Tess:

Låter skönt! Underbar bild förresten, var är den tagen?

Svar: Det ska det verkligen bli 😊 Tack snälla, den är tagen i de österrikiska alperna Großglockner :) God Jul!
Elin & Loe

#4 - - Hanna-Stins:

God jul på er! Jag är lyckligt lottad som har er som kollegor och vänner. Njut av helgen och julefriden. Stor kram till er!

Svar: God jul bästa Hanna! Vi är glada att vi har dig i våra liv. Hoppas att du får en härlig helg och blir ordentligt kry. Kram!
Elin & Loe

#5 - - Sara:

God jul & Gott nytt år brudar! 🎄🎅🏻

Svar: God jul och god fortsättning! :)
Elin & Loe

#6 - - Eva:

God Jul på er båda! Låter underbart för er att få rå om varandra och era kära under hela julhelgen. Själv firat jag med mina nära och kära hos min mor i Karlstad i dagarna fyra! Stor julkram Eva

#7 - - MammaMoss:

Och vi är så glada över att ni sötisar vill komma och spendera julhelgen med oss! 😘

#8 - - Annette:

En riktig god jul till er ! Tack för allt ! Hostar fram massor av julkramar <3

Svar: Detsamma till dig Annette! Hoppas att du har en fantastisk julhelg och snart är helt kry! Kramar
Elin & Loe

#9 - - MammaGrutt :

God Jul hjärtegryn - ses snart 😘

Till top
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...