Alla inlägg / Permalink / 16
Hallå vi är hemma! Inatt kl 02.00, efter en riktigt lång resa hem från Paris, så satte vi fötterna i vår lägenhet här i  Linköping och däckade strax därefter som två klubbade sälar. Förutom att jag (Elin) var sjuk hela helgen så var resan helt underbar. Allt fantastiskt som vi har upplevt har verkligen laddat våra batterier till max och vi är nu redo att ta oss ann de utmaningar som väntar under vintern. Inlägg och ytterligare bildbomber från resan lär dyka upp under veckan, men nu tänkte jag faktiskt ta upp något helt annat.
 
 
 
Som tidigare nämnt så är vi så otroligt glada över all fin respons vi har fått på grund av denna blogg. Att vi, två helt vanliga tjejer lyckas inspirera och motivera andra, er, till en hälsosammare livsstil gör oss så lyckliga inombords att vi nästan spricker! 

Men, vi vill ju såklart fortsätta utvecklas och förbättra denna sida, så därför vore det helt underbart om ni har lust och möjlighet att ta ett par minuter av er tid för svara på några frågor. Du kan vara helt anonym om du vill, eller oanonym. Du får välja helt själv faktiskt. Du behöver inte ens svara på alla frågor om du inte orkar, snällt va?
 
  1. Vad tycker du att det är roligast att läsa om? T.ex. träning, kost, recept, tips, vårt vardagsliv, motivation.
  2. Föredrar du långa och mer genomtänkta inlägg eller korta och spontana
  3. Har du något önskemål på ämne du tycker att vi ska skriva om?
  4. Har  du några andra synpunkter? Både ris och ros uppskattas.

STORT TACK PÅ FÖRHAND! :) 
 
 
Ps. fortsätt gärna att trycka på det lilla härtat längst ner på inlägget om ni gillar det vi skriver, det är helt anonymt! Kommentarer uppskattas också, verkligen. Det räcker med något så litet som "Bra skrivet!" för att få oss att bli superglada :) 
 
#1 - - Elinore:

1. Tycker allt är av värde då recept ger tips på nyttigare måltider eller desserter. Täningen motiverar en själv otroligt och det är väldigt kul att läsa om er och era liv. Förr som nu. Allt är intressant att läsa :)
2. Tycker det är bra att köra båda. Det blir mer en blogg som handlar om allt, anser jag ^^
3 & 4. Tycker allt ni skrivet är intressant! Ni är riktiga inspirationskällor oavsett vad ni skriver om :)

Eran blogg är min favorit att följa!

Svar: Åh, vilken komplimang! Tack snälla för att du tar dig tid att skriva. Kul att du gillar innehållet, fortsätt gärna att kommentera om du har önskemål så försöker vi att förhålla oss till dem. Trevlig helg!
Elin & Loe

#2 - - Stina:

Jag gillar verkligen era recept så fortsätt gärna med dem 👍🏻

Svar: Det ska vi försöka med, tack för kommentaren :)
Elin & Loe

#3 - - Jackie:

Ni ligger utan tvekan först på min lista över bloggar att läsa, tycker att er blogg är helt fantastisk och jätteinspirerande!

För att svara på frågorna:

1. Jag tror att jag uppskattar träningsinläggen mest, men det är svårt att välja egentligen. Allt ni skriver är inspirerande.

2. En blandning av båda är utan tvekan det bästa!

3. Mer om träningsupplägg! Ni skriver ofta om att ni är på gymmet ofta och lyfter tungt, men jag är nyfiken på detaljerna. Kör ni på något program? Kör ni vad ni vill, on the go? Har ni några tips på enkla träningsupplägg för nybörjare? Och lite sånt.

4. Keep up the good work!! =)

Svar: Men oj, stort tack Jackie! Det gläder oss något oerhört att läsa att vi är en av favoriterna! :)
Vi ska försöka skriva mer om våra träningsupplägg, tack för inspirationen. Trevlig helg!! :)
Elin & Loe

#4 - - Lisa:

1. Jag tycker det är roligast att läsa om träning, kost, recept och motivation
2. Föredrar långa och mer genomtänkta inlägg
3. har inte mycker mer synpunkter, läser er blogg för att den är bra! Färgglada bilder i bra kvalité är alltid ett + ! :)

Svar: Tack för kommentaren & kul att du gillar bloggen och vill hänga med oss :) Trevlig helg!
Elin & Loe

#5 - - Birgitta Kåhre:

1. Som ni säkert fattat gillar jag alla era inlägg men självklart är det skönt att läsa att ni också kämpar med godissug, lathet och bristande ork ibland. Jag gillar inlägg som gör mig sugen att kämpa på och gå vidare. När ni skriver att man ska bjuda sina muskler på överaskningskalas då fattar jag vikten av variation.

2. Variera korta och långa inlägg och fina bilder.

3. Det är varierat och bra som det är.

Svar: Tack bästa Birgitta för din kommentar och för att du delar med dig av dina tankar. Kramar från oss!
Elin & Loe

#6 - - Anonym:

1. Får man säga allt? Isåfall - allt! Varje gång man kikar in här så möts man av härliga bilder, inspirerande texter som peppande ord och en otroligt härlig känsla av värme och ärlighet! Jag gillar en salig blandning men extra mycket vardagspusslet med träningstips!

2. Tycker ni har ett bra och varierande upplägg på inläggen. En favorit är Elins inlägg om "comfort zone" som jag läst säker 10 gånger nu ;-) (samtidigt vill man ju läsa hela tiden och då är korta men flera inlägg bra haha)

3. JÄTTE kul med personliga texter! Er mentala träning, berättelser från tidiga elitintressen, allt om vilka ni är i princip! (Obs jag är inte en stallet jag tycker bara ni e två underbart härliga individer!!)

Keep up the good work och ha en fin dag😘 /Kajsa

Svar: Hej Kajsa! Vilken underbar kommentar du lämnar, du sätter ett stort leende på båda våra läppar - tack för det!! :) Vi oroar oss inte över att du är en stalker utan är bara grymt nöjda och glada över att du vill hänga här tillsammans med oss. Fortsätt gärna att kommentera våra inlägg med önskemål osv så försöker vi uppfylla dem.
Vi önskar dig en fantastisk helg, kram från oss!
Elin & Loe

#7 - - petranss.blogg.se:

1. Jag tycker om att läsa om ert vardagliga liv och träningstips!
2. Långa genomtänkta!
3. Fortsätt att skriva det ni tycker är kul. Då blir inläggen som roligast!
4. Fett kul blogg! Kollar in den every day.

#8 - - petranss.blogg.se:

1. Jag tycker om att läsa om ert vardagliga liv och träningstips!
2. Långa genomtänkta!
3. Fortsätt att skriva det ni tycker är kul. Då blir inläggen som roligast!
4. Fett kul blogg! Kollar in den every day.

Svar: Stort tack för att du tar dig tid till att kommentera, vi tar åt oss av samtliga punkter. Trevlig helg! :)
Elin & Loe

#9 - - MammaMoss:

Som ni vet älskar jag att läsa er blogg och allt med den. Men som nummer ett tycker jag om att ta del av ert liv i stort. Kan ju bero på att träning inte är mitt stora intresse...ännu😁 Men, vem vet, om ni fortsätter att skriva och inspirera så kanske det blir så en vacker dag!😉 Ni är fantastiska!😘

Svar: Haha, tack bästa du för att du kommenterar! :) Du ska se att det kan nog bli en träningsperson av dig också, vi tvivlar inte. Stor kram & trevlig helg! <3
Elin & Loe

#10 - - My:

Jag gillar som så många andra har sagt, typ allt!! Jag älskar att läsa om träning, kost, tankar mm, men skulle gärna se lite mer personligt om er, vilka ni är och då inte bara era träningsjag (även om jag även vill läsa det med)

Jag gillar en blandning av inlägg, jag gillar verkligen era långa inlägg men korta och fler är nog heller inte fel.

Svar: Hej My! Tack för att du lämnar en kommentar :) Vi skriver gärna mer om oss, tänker du något mer specifikt som du vill veta? I och med att både vårt jobb och fritid går ut på träning så är vi så insnöade på just det och det är till stor del vilka vi är som personer. Sedan finns det givetvis många andra egenskaper som vi har som vi kanske kan börja dela med oss av. Kom gärna med önskemål så försöker vi att uppfylla dem :) Trevlig helg!
Elin & Loe

#11 - - Rebecca:

Jag tycker att det är så kul att alla era inlägg känns så genomtänka och välskrivna så det tycker jag ni ska fortsätta med! Sen är det kul med recept och vardagsinlägg :)

Svar: Åh, vad kul att läsa att du gillar våra inlägg. Tack för att du kommenterar :)
Elin & Loe

#12 - - Mitt liv 2.0:

Kort och gott, jag gillar träning och mat :) så fortsätt gärna att skriva om det.

Svar: Tack snälla för din kommentar, det ska vi absolut fortsätta med. Trevlig helg! :)
Elin & Loe

#13 - - Sara J:

Jag gillar just blandningen i era blogginlägg, så fortsätt ge tips på recept och träning, skriva om motivation och kost. 😀Jag tycker samtidigt att det är kul och inspirerande att läsa om erat vardagsliv och träning. Jag tycker det är roligt att både läsa korta inlägg och långa- mer ogenomtänkta samt ta del av alla fina bilder. 😀 Kran

Svar: Tack snälla för din feedback. Vi tar åt oss av vad du skriver och försöker att få en go blandning på våra inlägg med lite av varje. Trevlig helg & kram från oss! :)
Elin & Loe

#14 - - Sara J:

Jag gillar just blandningen i era blogginlägg, så fortsätt ge tips på recept och träning, skriva om motivation och kost. 😀Jag tycker samtidigt att det är kul och inspirerande att läsa om erat vardagsliv och träning. Jag tycker det är roligt att både läsa korta inlägg och långa- mer ogenomtänkta samt ta del av alla fina bilder. 😀 Kran

#15 - - Nina :

Det jag gillar med er blogg att den är personlig. Jag gillar er inlägg som ger en tankeställare som utanför "comfort zon". Jag gillar ALLT😀💪 tycker om era fina bilder. Kramar

Svar: Vi gillar dig Nina, tack för att du svarar. Kram från oss! :)
Elin & Loe

#16 - - Hanna Sjöholm:

Jag gillar att läsa vardagsinlägg, men även träning och motivation är kul att läsa om :) tycker också att en blandning mellan långa genomtänkta inlägg och spontana inlägg ger den bästa helheten :D

Svar: Tack snälla för ditt svar! :)
Elin & Loe

Till top
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...