Alla inlägg / Permalink / 4
Denna helg började med att vi i lördagsmorgon lyxade till det med hotellfrukost på Elite Stora Hotellet här i Linköping, vilket verkligen var hur mysigt som helst. Det är helt fantastiskt hur något så simpelt kan öka på känslan av livskvalitét så mycket. Efter lite strosande på stan åkte vi hemåt, mumsade i oss lite godis och cyklade sedan iväg till Campushallen. 

På kvällen tog vi pendeln till Norrköping där vi blev bjudna på middag av Jacob och Linnéa, några vänner vi inte har träffat sedan vi catchade upp i Sydney strax efter årsskiftet 2014 då vi alla var ute på långresor. Det var en superhärlig kväll med mycket prat om resor och famtiden, plus att jag och Loe fick göra fondue-premiär! Trots att vi släpade med oss kameran lyckades vi glömma bort att ta några bilder, tyvärr. 
 
Denna morgon har varit ruskigt lugn och skön med mysig grötfrukost framför nymo. Loe är nu iväg och jobbar och när hennes arbetsdag är över tänkte jag gå ner till Stora Torget och möta henne för att kolla in Musikhjälpen som började idag! Vi får se om detta inlägg kanske uppdateras med bilder därifrån senare ikväll.
 
 
#1 - - Skogsraah ☾:

Härligt!

Svar: Verkligen! :)
Elin & Loe

#2 - - 15 år & blivande mamma:

Matbilderna var ju inte att leka med.. ORÄTTVIST :(

Svar: Haha, nja det var oförskämt gott! Du får se till att unna dig en godfrukost inom en snar framtid :)
Elin & Loe

#3 - - Pillan:

Alltså varför smakar alltid hotellfrukost lite bättre...!? Eller det kanske sitter i känslan att man befinner sig på ett hotell? I vilket fall, frukost är dagens bästa mål enligt mej :)

Hoppas ni har det bra och jag skulle uppskatta ett inlägg med nåt grymt axelpass ! he he favorit att träna

//PIllan

Svar: Haha, jag tror det är känslan av att inte behöva fixa med något själv. Att det är någon annan som passar upp på en och givetvis känslan av ledighet! Vi håller båda med, frukost är helt klart bästa målet :)
Vi ska försöka att få upp ett axelpass vartefter. Vi kommer även att auktionera ut tre månaders tränings- & kostschema via musikhjälpen, om du vill bli coachad under ett kvartal så passa på att buda. Mer information kommer under dagen :)
Elin & Loe

#4 - - Ellinor Anzelius:

åh vad ni är fina tillsammans! :D hoppas allt är bra med er :)

Svar: Tack snälla du! :)
Elin & Loe

Till top
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...