140 KG & 20 TIMMARS JOBB

Alla inlägg
 
Okej, hej hallå. I slutet av förra veckan så hände detta superroliga - jag drog 140 kg i marklyft!
Ett nytt spontant personbästa för mig som varit fast på 135 kg i alldeles för många månader. Vi styrketränar inte mer än en gång i veckan nu när vi är gymlösa och samtidigt renoverar vår nya lägga, det verkar dock ha varit ett vinnande koncept just för min del styrkemässigt. Ju. Något som är synd är att många träningspersoner idag ser på denna vila som "farlig", jag hör frekvent personer berätta om att de varit borta från gymmet i en vecka pga livet och då tror att de tappat mycket av den styrkan som de lagt de senaste 360 dagarna av året på att bygga upp. Skitsynd att tänka så för ytterst få (om ens någon) kropp fungerar så, vila är jättebra för att vi ska bli starkare och typ kunna dra 140 kg i marklyft. Jag skrev om det för några månader sedan, du kan läsa mer om vila HÄR
 
En annan grej, vi har inte vilat från renoveringen av läggan, oklart om det ens blir bättre av att vila från den, jag har ingen fakta på det. Hur som haver, i helgen har vi lagt ca 10 timmar/dag på att bygga vägg. Det har förekommit svett, svordommar och skratt. Det är fantastiskt jobbigt och kul. Vi lär oss så ofantligt mycket grejer om bygg å sånt, inte just byggiga-uttryck men det praktiska. Som kanske är det viktigaste. Nu har vi iallafall ett sovrum, det känns ju bra å sånt. På fredag så flyttar vi in så denna vecka blir det fortsatt fokus på att färdigställa så mycket som möjligt. Ungefär så ser vår vecka ut. Planerad träning för denna vecka består av att kånka gipsskivor upp tre våningar i spiraltrappa, slipa väggar, borra vägg och måla. Gött! 
 
TJOHO, ha en fin dag!
/Loe

FINA TORSDAG

Alla inlägg
Nude apelsin & mango, proteingröt med smak av vanilj & kanel toppat med stekt äpple och jordnötssmör
 
God förmiddag!
 
Här har dagen startats med en välbehövlig sovmorgon och med protte-gröt, Nude och kaffe framför Nyhetsmorgon, svårslagen start på dagen! Som de flesta av er förmodligen har förstått så består våra dagar för tillfället främst av att fixa vår nya lägenhet som vi just nu renoverar, samtidigt som vi försöker klara av att jobba och plåga PT-klienter. Det är en fantastisk kul men intensiv tid, så häftigt att få skapa sitt egna hem och så svårt att hinna med allt. Denna vecka så har vi åkt till Norrköping innan/efter jobb för att fixa och dona, just nu så har det främst varit materialköp, bärande upp och ner i trapporna, spacklande och slipande av väggar. Idag får jag ledigt från bygget då Elin åker dit efter hon har slutat jobba och möter upp sin far för att börja bygga den blivande väggen. Så alltså, intensiva dagar men vi har så ofantligt kul och kan knappt bärga oss från att flytta in!
 
Hoppas att ni får en fin dag med mycket solsken!
/Loe

NY ÅLDER & NY LÄGENHET

Alla inlägg
 
 
Herre min G vilken helg vi har haft! I fredags så var jag och skrev under de sista papprena hos mäklaren och hämtade ut nyckeln till vår helt nya lägenhet - så JÄTTEKUL!! Vi kommer att flytta till Norrköping under (förhoppningsvis) nästa helg eller början på veckan efter den och det känns så jävulskt bra! En till grej som hänt, igår så fyllde jag 24 år, så himla konstigt att jag blivit så gammal och nästan vuxen? Hur som, min dag börjades med fantastisk skönsång, paket och min favorittårta som världens bästa Elin hade fixat.
 
Att fylla år just nu var perfekt tajmat då det enda jag egentligen önskade mig var renoveringshjälp, vilket som jag och vi även fick- tusen tack igen för hjälpen fina familjerna! Så, gårdagens arbete bestod främst av att bära tegel från väggarna som togs ner. Jag tror att det blev strax över 2 ton tegel som skulle bäras nerför trapphuset från våning 3 av 4. När vi väl checkade ut från lägenheten så tror jag att vi hade damm ca överallt. Alltså verkligen, överallt. 
 
Idag, söndag, så har vi främst jobbat med att få bort allt damm och bråte vilket som vi lyckats bra med. När vi lämnade lägenheten igår så hade jag liksom svårt att se ljuset i tunneln och förstå vart man ens skulle börja rensa, det var så oerhört mycket tegel über alles men vi lyckades fantastiskt bra. Så, nu börjar finliret, att riva tapet och måla. Bygga ett nytt rum, lägga lister, fixa toaletten osv, osv. Kul tycker vi, men intensivt. Vi försöker helt enkelt uppdatera er mer om läget när vi har möjlighet. De närmsta veckorna så kommer detta vara vår vardag. Vi kommer bära mycket tungt och förmodligen balansera det med mycket hämtmat. Ändå härligt.
 
Önskar er en fin vecka! 
/Loe
Till top
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...