Alla inlägg / Permalink / 6
 
 
Herre min G vilken helg vi har haft! I fredags så var jag och skrev under de sista papprena hos mäklaren och hämtade ut nyckeln till vår helt nya lägenhet - så JÄTTEKUL!! Vi kommer att flytta till Norrköping under (förhoppningsvis) nästa helg eller början på veckan efter den och det känns så jävulskt bra! En till grej som hänt, igår så fyllde jag 24 år, så himla konstigt att jag blivit så gammal och nästan vuxen? Hur som, min dag börjades med fantastisk skönsång, paket och min favorittårta som världens bästa Elin hade fixat.
 
Att fylla år just nu var perfekt tajmat då det enda jag egentligen önskade mig var renoveringshjälp, vilket som jag och vi även fick- tusen tack igen för hjälpen fina familjerna! Så, gårdagens arbete bestod främst av att bära tegel från väggarna som togs ner. Jag tror att det blev strax över 2 ton tegel som skulle bäras nerför trapphuset från våning 3 av 4. När vi väl checkade ut från lägenheten så tror jag att vi hade damm ca överallt. Alltså verkligen, överallt. 
 
Idag, söndag, så har vi främst jobbat med att få bort allt damm och bråte vilket som vi lyckats bra med. När vi lämnade lägenheten igår så hade jag liksom svårt att se ljuset i tunneln och förstå vart man ens skulle börja rensa, det var så oerhört mycket tegel über alles men vi lyckades fantastiskt bra. Så, nu börjar finliret, att riva tapet och måla. Bygga ett nytt rum, lägga lister, fixa toaletten osv, osv. Kul tycker vi, men intensivt. Vi försöker helt enkelt uppdatera er mer om läget när vi har möjlighet. De närmsta veckorna så kommer detta vara vår vardag. Vi kommer bära mycket tungt och förmodligen balansera det med mycket hämtmat. Ändå härligt.
 
Önskar er en fin vecka! 
/Loe
#1 - - ISA:

Åh vad roligt, både med ny lägga och födelsedag! grattis till bägge :)

Svar: Ja, superjättekul! :) Tack snälla du!
Elin & Loe

#2 - - Silja:

Mycket jobb med att flytta. Men det blir ju bra tillslut förhoppningsvis! Grattis förresten👐🏽

Svar: Ja, det får vi verkligen hoppas att det blir :D Stort tack!
Elin & Loe

#3 - - Ljuva Julia:

Grattis och så himla roligt med flytt!! Jag är verkligen otroligt avundsjuk :D :D

Svar: Tack snälla!! :)
Elin & Loe

#4 - - Tomas:

Instämmer med alla tidigare kommentarer om ett riktigt riktigt stort GRATTIS till Dig och även, igen, Er båda för er nya fina lägenhet!!!

Alltså inte en lugn helg på landet som vi blivit lite vana vid tidigare... Och så behöver ni ju inget - annat - gym nu på ett tag då heller, bara att bära teglet upp och ner och... :-D

Svar: Tack snälla Tomas! :) Haha, nej gymkort är vi inte i jättestort behov av just nu, det räcker gott och väl att kånka på saker upp och ner i trapphuset ;)
Elin & Loe

#5 - - B. Kåhre:

Det syns att ni får jobba hårt. Kul för er med nya lägenheten. Kram på er båda två.

Svar: Haha, ja vi jobbade verkligen hårt. Förhoppningsvis så kommer det vara värt allt slit :) Kram!
Elin & Loe

#6 - - Elin:

Vad roligt för er! :D KRAM

Svar: Ja, känns otroligt kul och bra! :)
Elin & Loe

Till top
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...