WEDNESDAY WORKOUT - FABULOUS 5

Alla inlägg
 
YEY, dags för wednesday workout! Vi kommer framöver bjuda upp till onsdagsträning varje vecka, framförallt via vår Instagram LifeByElo. Ni får gärna följa oss där om ni inte redan gör det, där laddar vi upp bilder och filmer mer frekvent än vad vi hinner göra här så tips, hörrni.
 
Denna vecka så svettas vi tillsammans genom passet Fabulous 5 som består av:
 
  • 5 burpees
  • 5 armhävningar
  • 5 benfällningar
  • 5 thrusters
  • 5 rygglyft
           x 5 varv
 
Superenkelt, svettigt och roligt pass som snart är avklarat. Vila så mycket som du behöver under eller efter varje övning. Om du är träningsvan så försök att klara av alla varv så snabbt som möjligt. Om du, precis som vi, motiveras av resultat - testa då att göra passet på tid och utmana dig någon eller några veckor senare med samma pass men försök att slå din tidigare tid.
 
En jättebra grej är att du inte behöver packa väskan och dra iväg till någon svettig träningslokal (så som på filmen) utan det fungerar aaaaalldeles utmärkt att testa detta hemma i köket, varadsrummet, trädgården eller vart du nu vill. Och hej, ett till tips - om du inte har någon vikt till övningen Thrusters så använd dig av en vattnfylld PET-flaska, sten eller liknande, fungerar minst lika bra.
 
Så, kommer du att testa? 
 
 
LYCKA TILL!

LIFE IS TOO SHORT TO BE ANYTHING BUT HAPPY

Alla inlägg
Goa, Indien 2014
 
 
HALLÅ!! Helt tokigt, vi ska bo på Bali! Japp, om 27 dagar så sitter vi på flyget påväg till andra sidan jorden där vårt nästa äventyr väntar. Hur galet? JÄTTE!
 
Så, nu tänkte vi såhär att vi kan ju berätta lite mer konkret om vad som kommer hända men sen kom vi på att nähä, det blir ju supersvårt för vi vet liksom inte så mycket själva. Men såhär, grejen är att vi båda ska börja plugga, Elin ska fortsätta med sina ekonomistudier medans jag ska plugga pedagogik under ett halvår. Att berätta det kanske inte gjorde det här så mycket mer logiskt för er, en till grej är ju att vi ska plugga på distans vilket som innebär att vi egentligen kan befinna oss vart vi vill i världen så länge som vi har tillgång till en dator och internet - fantastiskt! Japp. Så vi valde Bali, varför? Vi har varit där två gånger innan, är tokigt förtjusta i öns natur och kultur, det är varmt och skönt och desutom snuskigt billigt att leva. Tipp-topp ju.
 
Vi har haft någon typ av sjuklig reseabstinens under en längre tid nu, så att äntligen få komma iväg känns helt overkligt och att det är inom en så snar framtid känns även det unbeliveblö. Tanken är att vi ska vara borta under minst ett halvår, vi har hyrt ut vår lägenhet till mars så innan dess kommer vi bara hem om det skulle ske något oförutsett och akut under resan. Vi har egentligen bara de första två måndaderna klara med boende, vi har valt att bo några kilometer från havet uppe vid risfälten. Vi kommer att hyra en egen nyproducerad tvåvånings bungalow som vi tror kommer passa oss som handen i. Efter att de två månaderna har passerat så får vi se lite vad vi är sugna på, om livet är toppen där och då så kommer vi förmodligen att förlänga vår hyresperiod. Om vi har myror i shortsen så fortsätter vi möjligtvis röra på oss. Om det kommer vara inom Indonesien eller något annat land har vi dock inte hunnit tänka på än.
 
Ungefär så ser vårt kommande halvår ut. JIPPIE IGEN!! Hoppas att ni vill följa med på vår resa genom bloggen!
 
Löve n' högs
/Loe

LONG TIME NO SEE

Alla inlägg
Hey guys. So yeah, time flies and a lot of things has happend since we last wrote.
We're not gonna try to write about everything we have done since, the best way to summarize the last two (or more?) months is probably by pictures. Yey!
----
Hej kompisar! Nu var det sjukt länge sen vi skrev här, vi har helt enkelt haft massor annat för oss. Vi tänkte inte försöka sammanfatta de senaste månaderna i text utan väljer istället att göra det i bilder. Kul! Jo just det, vi kommer att skriva en del på engelska här nu framöver. Främst för att efterfrågan finns och vi vill bredda för ze public. Kul dä mä! Hurra för att du hänger med oss!
 
 
Till top
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...