Alla inlägg / Permalink / 6
Goa, Indien 2014
 
 
HALLÅ!! Helt tokigt, vi ska bo på Bali! Japp, om 27 dagar så sitter vi på flyget påväg till andra sidan jorden där vårt nästa äventyr väntar. Hur galet? JÄTTE!
 
Så, nu tänkte vi såhär att vi kan ju berätta lite mer konkret om vad som kommer hända men sen kom vi på att nähä, det blir ju supersvårt för vi vet liksom inte så mycket själva. Men såhär, grejen är att vi båda ska börja plugga, Elin ska fortsätta med sina ekonomistudier medans jag ska plugga pedagogik under ett halvår. Att berätta det kanske inte gjorde det här så mycket mer logiskt för er, en till grej är ju att vi ska plugga på distans vilket som innebär att vi egentligen kan befinna oss vart vi vill i världen så länge som vi har tillgång till en dator och internet - fantastiskt! Japp. Så vi valde Bali, varför? Vi har varit där två gånger innan, är tokigt förtjusta i öns natur och kultur, det är varmt och skönt och desutom snuskigt billigt att leva. Tipp-topp ju.
 
Vi har haft någon typ av sjuklig reseabstinens under en längre tid nu, så att äntligen få komma iväg känns helt overkligt och att det är inom en så snar framtid känns även det unbeliveblö. Tanken är att vi ska vara borta under minst ett halvår, vi har hyrt ut vår lägenhet till mars så innan dess kommer vi bara hem om det skulle ske något oförutsett och akut under resan. Vi har egentligen bara de första två måndaderna klara med boende, vi har valt att bo några kilometer från havet uppe vid risfälten. Vi kommer att hyra en egen nyproducerad tvåvånings bungalow som vi tror kommer passa oss som handen i. Efter att de två månaderna har passerat så får vi se lite vad vi är sugna på, om livet är toppen där och då så kommer vi förmodligen att förlänga vår hyresperiod. Om vi har myror i shortsen så fortsätter vi möjligtvis röra på oss. Om det kommer vara inom Indonesien eller något annat land har vi dock inte hunnit tänka på än.
 
Ungefär så ser vårt kommande halvår ut. JIPPIE IGEN!! Hoppas att ni vill följa med på vår resa genom bloggen!
 
Löve n' högs
/Loe
#1 - - Johanna:

vad kul!

Svar: Ja, det ska bli helt fantastiskt!
Elin & Loe

#2 - - ISA:

Fy fasen vad bra beslut!! man ska göra sånt man mår bra av, vad är det värsta som kan hända liksom? vad har ni att förlora? underbart tycker jag!

Svar: TACK!! :D Precis så vi tänker med, lite YOLO på det liksom. Tusen tack för pepp! :)
Elin & Loe

#3 - - Sara:

Åh så spännande och kul det låter!! 😊 Helt rätt, det gäller att ta tillvara på livet och sina drömmar. Livet är ju till för att levas, utmanas och utvecklas. 😎 Lycka till på resan och med studierna!

Svar: Kul att du håller med oss på den fronten, precis som du skriver - livet är till för att levas! Det ska bli fantastiskt roligt och spännande, tack för lyckönskningen :)
Elin & Loe

#4 - - Lisa:

Men ÅH, vad spännande!!!! :D

Svar: Ja, galet mycket fjärilar! :)
Elin & Loe

#5 - - Sussi Tedenstrand:

Så helt underbart👍😃det är väl vad de flesta drömmer om, sitta på en strand ☀️och ändå jobba/ plugga😜 Själv får jag
nöja mig med att ta 5 V sem i feb/mars och tänkte då göra några härliga dagar på Bali o öarna runt omkring, så jag kommer med glädje följa eran blogg 👍😃
Ha det helt underbart
Kram

Svar: Ja, det känns helt fantastiskt att vi har tagit chansen att göra det här tillsammans! :) Det låter inte så pjåkigt med 5 v i feb/mars, det är nästan då som solsken och värme behövs som mest efter en lång och mörk vinter. Bali är en underbar ö och vi tror att du kommer att stortrivas, fantastisk natur, kultur och dessutom billi-billi! :) Håll ögonen öppna, vi kommer definitivt dela med oss av tips gällande resmålet. Ta hand om dig, kram från oss!
Elin & Loe

#6 - - Therése Ludvigsson:

Åh självklart vill jag följa er på Bali!!!! Ni gör så rätt. Åh Ni blandar nog det bästa av allt sol, värme, studier på en plats ni älskar och Ni gör det tillsammans......all 💕 till er båda och jag ser fram emot att få följa ert äventyr via bloggen och få lära känna Bali ur era ögon. Kram på er.

Till top
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...