Alla inlägg / Permalink / 0
 
YEY, dags för wednesday workout! Vi kommer framöver bjuda upp till onsdagsträning varje vecka, framförallt via vår Instagram LifeByElo. Ni får gärna följa oss där om ni inte redan gör det, där laddar vi upp bilder och filmer mer frekvent än vad vi hinner göra här så tips, hörrni.
 
Denna vecka så svettas vi tillsammans genom passet Fabulous 5 som består av:
 
  • 5 burpees
  • 5 armhävningar
  • 5 benfällningar
  • 5 thrusters
  • 5 rygglyft
           x 5 varv
 
Superenkelt, svettigt och roligt pass som snart är avklarat. Vila så mycket som du behöver under eller efter varje övning. Om du är träningsvan så försök att klara av alla varv så snabbt som möjligt. Om du, precis som vi, motiveras av resultat - testa då att göra passet på tid och utmana dig någon eller några veckor senare med samma pass men försök att slå din tidigare tid.
 
En jättebra grej är att du inte behöver packa väskan och dra iväg till någon svettig träningslokal (så som på filmen) utan det fungerar aaaaalldeles utmärkt att testa detta hemma i köket, varadsrummet, trädgården eller vart du nu vill. Och hej, ett till tips - om du inte har någon vikt till övningen Thrusters så använd dig av en vattnfylld PET-flaska, sten eller liknande, fungerar minst lika bra.
 
Så, kommer du att testa? 
 
 
LYCKA TILL!
Till top
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...