Alla inlägg / träning, träningsblogg / Permalink / 4
Just nu sitter vi ute på landet där vi spenderat vår helg. Vi umgås med de som ligger oss nära våra hjärtan och mest bara är. Jag är så ofantligt glad över att jag har människor i min närhet som är så fantastiskt fina och som får både mig och Elin att må så bra och jag är så extremt superjätteglad över att ha ett hjärta som nästan svämmar över av kärlek till min underbara fästmö. Att få kalla dig min och leva tillsammans med dig är en fest, alla dagar i veckan. Oavsett om det är alla hjärtans dag eller ej. Tack min älskade för att du är just min!
 
 
Vi har tidigare hintat lite här om att vi har mycket i våra liv, mycket på gång och mycket i rullning just för tillfället. En av de sakerna är att vi just nu håller på att köpa vårt första riktiga hem, eller liksom vårt egna. I en helt annan stad. Vilket som är jättespännande och allt sånt men samtidigt väldigt jobbigt och krävande. Så, anledningen till att det ekar tomt här är till stor del av den anledningen. Imorgon så vet vi troligtvis allt mer definitivt då pappren ska skrivas på och vi ska kolla på vad (vi verkligen håller alla våra tummar för) som förhoppningsvis ska bli vårt nya hem. Nu vågar jag nästan inte skriva mer om det så jag inte jinxar allt för mycket. Men då har ni iallafall lite koll på vad som händer i våra liv just precis nu.
 
Hoppas att ni har haft en skön helg och får spendera dagen med människor som ligger nära era hjärtan!
 
/Loe 
#1 - - lthjrtatguidadig.blogg.se:

Spännande!☺ Håller tummarna och önskar er en fortsatt fin alla hjärtans!Kram!

Svar: Tack snälla rara du! :) kram
Elin & Loe

#2 - - B. Kåhre:

Lycka till med ert viktiga köp. Håller tummarna. Kram!

Svar: Tack snälla du! 😀 Kram från oss
Elin & Loe

#3 - - MammaGrutt :

😘😘😘💗💗💗

Svar: 💞💞💞
Elin & Loe

#4 - - ÅsaB:

Håller alla tummar jag har!

(Nu har jag vågat mig på ML så pass många gånger att det börjar kännas OK. Största problemet är att jag är så klen i händerna... Tips?)

Svar: Tack snälla, det hjälpte! :D
JA, bra Åsa! Vad glad jag blir :) Greppstyrka är ett problem när det kommer till flera tunga övningar. Bästa sättet att träna upp den är just att utsätta sig för övningar som är jobbiga för greppet. Något som du kan testa är mixat grepp, ena handflatan framåt och den andra bakåt (alltså som vanligt med den ena.) Då blir det lite lättare att hålla stången :) Lycka till!
Elin & Loe

Till top
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...