Alla inlägg, Träning, Tänkvärt / Permalink / 3
Tid, eller brist på den, är ingen ursäk. Du kan fortfarande få till ett effektivt, enkelt och svettigt träningspass hemma på bara 20-30 minuter.
 
Visst så är ju faktiskt det en superjättebra grej man kan göra, träna hemma alltså, det behöver inte ens vara särskilt svårt. Ta fem övningar som du kan utföra hemma, kroppsvikt är ett bra alternativ, gör en cirkel av dem med 10 repetitioner/övning. Ställ mobilens larm på 30 min och gör så många varv som möjligt! 
 
Loe
#1 - - Birgitta Kåhre:

Jag tränar hemma ibland men i dag har jag tryckt i mig en semmelwrap i stället har ni provat det? Den var supergod.Trevlig helg tjejer.

Svar: Lät magiskt med semmelwrap, det har vi inte testat men låter onekligen som något vi skulle älska! :)
Elin & Loe

#2 - - Anonym:

Bra inlägg! 20 minuters träning är bättre än ingen alls och man kan alltid träna hemma.

Svar: TACK! :D
Elin & Loe

#3 - - Jackie:

Något som jag stör mig med denna typ av "du-har-tid-att-träna"-hets är att den oftast inte tar i akt all tid runt omkring träningen som även den är ett krav. 5 minuter att byta om och ställa i ordning larmet på telefonen, samt ta fram yogamata och eventuella tillbehör (det är ganska snabbt gjort dessutom). 15-25 minuter efter träning för att sluta svettas, hoppa in i duschen och sen klä på sig och se respektabel ut för nästa sak att göra. Vips så har det gått ett block om totalt 60 minuter, vilket uppenbarligen inte går lika bra att klämma in på t.ex. lunchrasten eller om man har 30 minuter ledigt på schemat!

Svar: Hej Jackie, vad tråkigt att höra att detta är något som stör dig. Precis motsatsen till vad träning ska vara, störande alltså. Det ska ju vara svettigt och härligt. Men en bra grej är fortfarande att du har tid till att träna, kanske inte varje dag och hela tiden med åtminstone 1-2 ggr/v. Även om det tar lite extra tid att plocka fram och bort så finns det tid. Vi menar inte att träningen ska ske på din 30 min rast, det känns nästintill orealistiskt, precis som du skriver. Men att hinna göra det hemma känns väldigt realistiskt och det är något som alla har tid med.
Elin & Loe

Till top
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...