Alla inlägg / Permalink / 5
Hej hörrni, vi lever fortfarande men har fullt upp. Just nu är det nästintill tusen bollar i vårt luftrum vilket som gör att allt hinns med lite halvdant. Känns sådär kul men den bakomliggande anledningen till alla bollar är egentligen superkul å allt sånt. Vi uppdaterar er om det inom några dagar. 
 
 
 
Dagarna spenderas till störst del på gymmet, jobbet och framför datorn. Elin är äntligen tillbaka på både jobb och gym, för en gångs skull så har hennes dåliga läkkött inte spökat så mycket nu efter operationen så vi hållet tummen för att det fortsätter så. 
 
Hur mår ni? Och hur ser era dagar ut? :)
#1 - - Elin Stolt:

Vad skönt att komma igång med vardagen igen! Jag är väldigt nyfiken på att fortsätta läsa om vad ni hittar på :)

Själv är jag för tillfället i England där jag jobbar som hästskötare och au pair hos en familj, så om dagarna gör jag helt enkelt sånt som att mocka skit, rida och ta hand om barnen. Eftersom att det blir en del lyft och mockning som är slitsamt för rygg och axlar försöker jag komma igång med att yoga varje kväll, för att stärka och stretcha ryggen och hela kroppen! Jag tränade en hel del gruppass på gym förra året, som body pump (skivstång) och body combat (kampsportsinspirerad konditionsträning), vilket jag nu inte har tillgång till här på Engelska landsbygen, så därför tänkte jag fråga om ni skulle kunna visa eller tipsa om några övningar med egen kroppsvikt som man kan göra för att hålla igång lite?

Svar: Oj vad spännande vardag du verkar ha! Låter som att du får en hel del träning bara genom dina jobb. Yogan är superbra efter en lång arbetsdag, eller egentligen vilken dag som helst, så vad roligt att du har hittat utrymme för den typen av träning. Jag kommer ladda upp ett förslag på träningsprogram på vår instagram under dagen, använd dig av övningar så som air squats, armhävningar, jägarvila, burpees mm. Googla för vidare instruktioner och kolla vårt upplägg på insta :) Lycka till!
Elin & Loe

#2 - - Anna:

Heja! Så sjukt stark! :)

Svar: TACK! :D
Elin & Loe

#3 - - xouice.blogg.se:

Härligt att Elin är på gång igen 👌💪
Här är det mycket plugg och mycket träning som gäller, har en kurs nu som är rörelse/träningslära. Sjukt intressant och väldigt roligt :)

Svar: Åh, det lät onekligen som en väldigt rolig kurs! :D Lycka till med både den och träningen :)
Elin & Loe

#4 - - lthjrtatguidadig.blogg.se:

Härligt! Spännande att följa er utveckling och resa! ☺ Själv har jag lunchat med goa norrlandsvänner,shoppat lite på rea och mediterat i kyrkan. Nu till gymmet och svettas, bli inspirerad och sprida glädje! Kram på er fina!

Svar: Låter som en fantastisk dag. Hoppas att helgen blir lika härlig! :) kram
Elin & Loe

#5 - - Anonym:

Heja Elin!

Mina dagar ser ut som så: jobb, träning, mys med mina råttor och massor av läsning. Himla fint!

Svar: Tack för pepp! :) Låter som du har en härlig vardag. Kul att du har råttor, det hade faktiskt även Elin under sin uppväxt. Jag har dock inte riktigt förstått charmen med dem..ÄN :) /L
Elin & Loe

Till top
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...