Alla inlägg / Permalink / 3
God morgon! Denna dag började på ett fantastiskt bra sätt med 30min yoga och  en lugn stund framför nymo avnjutandes proats (recept längst ned) och kaffe.  Om en timma eller så ska jag börja vandra mot jobbet där jag både ska heja på PT-klienter och ha coachsamtal :)

Jag har besämt mig för att denna dag kommer bli bra. Det hoppas jag att ni också har. 

 
 
Proteingröt aka proats:
1/2 dl havregryn 
1/2 dl vaniljvassle
1st kanelstekt äpple
1 stor sked jordnötssmör
 
Hacka äpple. Stek äpple. Strö på kanel på äpple. Koka gröt. Blanda i vaniljvassle i gröt. Häll upp gröt. Lägg på äpple på gröt. Öppna jordnörssmörsburk. Lägg på en fet klick jordnötssmör på gröt. Ät. Njut. 
 
Passa på att tryck på hjärtat också, snälla gulle-ni!
 
Elin
#1 - - lthjrtatguidadig.blogg.se:

Yes! Hakar på det tänket! Det är en bra dag! (Nutelladagen) 💖☺ Och gissa vem som handlat smågodis på Hemmakväll!😛😎 TGIF! Tack för frukosttipset också! Trevlig helg! ☺

#2 - - Anonym:

Håller med - när jag körde till jobbet sa jag några gånger högt till mig själv att ha kul & inte oroa mig för dom sakerna som jag inte kan eller lärt mig än! Tänk positivt & prata med dig själv 😀 det funkar 💗Kram!

Svar: Hej anonyma-mamma ;) Bra övning att säga så till sig själv, precis som du skriver -det funkar ju faktiskt! Fortsätt att boosta självförtroendet på det viset. P & K! <3
Elin & Loe

#3 - - MammaGrutt :

Anonym 😉

Till top
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...