Alla inlägg, Träning / motivation, träning, träningsblogg, vila / Permalink / 2
 
 
Nu är vi hemma i Linköping "på riktigt", helgerna är över och vi är åter till rutiner med både jobb och träning. Igår så betade vi av första passet för året vilket som var så himla kul, vi körde viktade chins, dips, bicepscurl av olika slag och avslutade med axlar och superset. Att ha en träningskompis är något om boostar motivationen något oerhört, träningen blir så mycket roligare när man har någon att dela det där svettiga och härliga tillsammans med.
 
 
En annan spännande upptäckt som vi gjort under och efter jul- och nyårshelgen är att vi upplever en annan typ av styrka under de pass som vi tränat. Att chocka kroppen med mycket vila och rejäla påfyllnader av bränsle i form av all möjlig slags mat och snacks har gjort oss både starka och glada.
 
Vi uppmanar även dig att våga vila från gymmet, spåret eller vilken träning det nu är du utför. Mat och vila är inte farligt, kroppen behöver återhämtning för att kunna utvecklas och prestera. Den behöver även vila från det där svettiga som du med jämna mellanrum utsätter den för, för att kunna bli starkare och gladare. Vi förespråkar bra mat, balans mellan intag (mat) och uttag (träning), en hälsosam relation till kost och fysisk aktivitet. Ingen on- eller off season. För det är liksom inte hållbart. Försök ta reda på vad din kropp mår bra av och gör sedan mycket av det för att den och du ska fortsätta vara glada. Det kommer för majortiteten av er innebära att utsätta den för något svettigt och jobbigt, hitta balans i hur ofta du utsätter den för det. Försök ta reda på vilken typ av mat som både kroppen och knoppen behöver och mår bra av. Att leva hälsosamt är en livsstil och något som vi önskar att alla hade motivation till att göra, det behöver inte vara något extremt med kvarg till frukost, lunch och middag, det är förresten inte alls hälsa. Det är ju helt tokigt. 
 
Du, gör saker som gör dig och din kropp superduperglada och får hjärnan att hurra över dina val. 
 
Elin & Loe 
#1 - - Anna:

Härligt när man märker skillnad! :)

Svar: Ja, det är det verkligen :)
Elin & Loe

#2 - - MammaMoss:

Verkar vara ett suveränt retreatcenter ni varit på!😉 Ligger recensionerna på Tripadvisor?😘

Till top
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...