Alla inlägg, Träning / chins, dips, träning, träningsblogg / Permalink / 5
Hej kompisar, hoppas att ni har fått en fin start på er fredag.
 
Min dag har varit riktigt bra, trots att jag startade den med att bli påkörd av en cyklist och likt en klumpig fågel flygit av cykeln på campusområdet inför alldeles för mycket folk. MEN det är fredag, jag är ledig, jag har fått uppmuntrande kommentarer på gymmet angående vår blogg (älskar ändå folk) och ikväll så åker vi äntligen ut till skogen och landet. Plus att vi i förberedande syfte inför morgondagen ska handla på Hemmakväll innan vi hoppar på tåget, ett inköp som jag visualiserar sex dagar i veckan. 
 
Tänkte också slänga ut en liten påminnelse, eller något som kanske är helt nytt för några av er? Jag och Elin hänger även på Instagram och då under samma namn som här, alltså elinloe.se. Vi uppdaterar vår insta mer frekvent än vad vi hinner skriva här så följ oss gärna där om ni känner att ni vill hålla koll på oss veckans alla dagar. Klicka HÄR för att komma direkt till vår profil.
 
 
 
JUST DET!! En liten teaser, imorgon så kommer vi ladda upp en liten guide på hur du lär dig att bygga upp styrka för att klara av världens roligaste styrkeövning - Chins! Så glöm för gudsskull inte att klicka in även då :)
 
Se nu till att ha förskräckligt trevlig helg!
/Loe
#1 - - lthjrtatguidadig.blogg.se:

Ha,ha! Högt igenkännande i detta med att "visualisera Hemmakvälls godis 6 dagar i veckan"! Dem har ju lätt det bästa godiset! Enjoy och trevlig helg på er! ☺/Petra

Svar: Haha, härligt att höra att jag inte är ensam :) Hemmakväll är oslagbart, idag är det bara onsdag men drömmer redan om nästa besök..
Elin & Loe

#2 - - Eva:

Ha en riktigt skön helg, njuter av all inspiration som ni båda ger😊?

Svar: Tack snälla Eva!
Elin & Loe

#3 - - lthjrtatguidadig.blogg.se:

Ha,ha! Oh, no sistah! Not alone!😀 Vi håller ut till fredag ok? Då ska jag köpa Hemmakvällgötta! Jag har ett bra tips mot sötsug by the way: en matsked kokosnötolja (typ Markattas) eller en klick kokosgrädde, med frukt/bär och kanel. Både kokosgrädde och kokosfett och kanel ska vaera blodsockerbalanserande! 😀 ( Fast det vet ni nog redan kanske?) Kram!

Svar: Skönt att höra! :D Och tack snälla du för tipset, vet om det men har inte testat än...kanske får bli nu i dagarna :) kram
Elin & Loe

#4 - - anneli:

jag fastnade faktiskt för eran blogg för ett tag sen, det var underbart :)

Svar: Åh, vad roligt att höra! Välkommen hit ☺
Elin & Loe

#5 - - lthjrtatguidadig.blogg.se:

Bara kul att dela med sig av tips!Min devis är= delad glädje är dubbel glädje!Ja,testa,testa och berätta gärna vad ni tyckte! ☺ kram finisar!

Till top
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...