Alla inlägg / Permalink / 5
HEJ!
 
Vi lever!! Vi har bara inte riktigt hunnit hänga med er lika mycket som vi egentligen har velat den senaste veckan. Vi har väldigt mycket jobb och förberedeleser inför framtiden att bita i för tillfället och förra veckan gick inte riktigt enligt planerna.
 
 
 
Natten till i onsdags så vaknade Elin upp med smärta och var supersvullen i hela vänster ansiktshalva, det visade sig att hon hade en inflammation i både hals och huvud pga en bråkig och ännu mer inflammerad visdomstand. Efter samtal till akuten så blev vi nekade hjälp och försökte istället vända oss till 1177 under morgonkvisten. Det är ytterst tråkigt att behöva säga att samtalen som jag har gjort till 1177 kan vara bland det träligaste kontakten jag haft med sjuksköterskor, det är nästan så man kan undra om de får betalt för att vara otrevliga. Hur som haver, vi fick heller ingen hjälp därifrån. Det visar sig att Elin inte kan få någon hjälp av Region Östergötland i Linköping för att vi är uppvuxna på en annan ort, men sedan kan hon heller inte få hjälp från vår hemort för att vi är skrivna i Linköping? Helt tokigt ju, så där satt vi i sängen tidigt på morgonen och visste inte riktigt vad vi skulle ta oss till. Efter mycket om och men så fick vi i vilket fall tag i en privat tandläkare som vi rusade till med detsamma i hopp om att Elin skulle få operera ut tanden. Å visst skulle hon få det! Två veckor senare....Så, hela förra veckan så var Elin sjuksriven pga att hon kunde knappt leva. 
 
Nu så är penicillinkuren i rullning och det är betydligt bättre men långt ifrån bra. Så, detta är grädden på moset till allt jobb som vi har framför oss nu. Vårt egna företag står i startgroparna och vi hade tänkt färdigställa det nu i slutet av januari vilket som dock kommer behöva skjutas på till februari, till viss del pga sjukdom. Vi har en föreläsning om Komfortzonen som vi ska genomföra och skriva klart, företagsfotografering som ska klaras av och sedan så har vi även vårt "vanliga" jobb som PT och hälsocoacher, så ja nu går livet liksom i 120 knyck igen. Vi är dock inte bittra, det är så himla kul att ha så mycket spännande framför oss. Det vore bara så mycket smidigare om vi kunde styra lite över sjukdom. Å sånt. 
 
SÅ det är ungefär såhär våra liv ser ut just nu, härligt men lite stressigt. Vi lovar att göra vårt bästa för att uppdatera er lite mer frekvent under veckan. 
 
Hoppas att ni har fått en fin start på veckan, vi hörs snart igen! :)
#1 - - Annette:

Krya på dej Elin hoppas veckan går fort så det snart är över för dej. Kram

Svar: Tack Anette, vad rar du är. Det hoppas jag med :) Kram
Elin & Loe

#2 - - B. Kåhre:

Krya på dig Elin hoppas vi ses i veckan. Kram

Svar: Tack Birgitta! :) Det hoppas jag med. Kram
Elin & Loe

#3 - - xouice.blogg.se:

Nej va tråkigt! Krya på dig Elin!

Svar: Ja, skittrist faktiskt. Tack ska du ha, rara du :)
Elin & Loe

#4 - - Nina :

Nej! Fy vad hemskt, hoppas att du mår bättre Elin. Saknade er idag 💜

Svar: Tack Nina! Saknar dig med. Hoppas att vi ses inom kort! Kram
Elin & Loe

#5 - - ISA:

nää fy vad segt OCH obehagligt framförallt. Krya på dig. Och hälsan först nu tjejer! :)

Svar: Mm, jätte :( Tack så mycket Isa, vad gullig du är!
Elin & Loe

Till top
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...