Alla inlägg / online-coaching, pt-online, ptonline, träning, träningsblogg / Permalink / 8
 
Kalla men glada. De senaste dagarna har bjudit på ca - 15°C, en bitig kyla som vi nästan hade glömt hur den kändes i och med att december har varit alldeles för givmild med sin värme.
 
Eftersom att det var en röd dag igår så fick vi båda förmånen att njuta av en extra dag av ledighet. Dagen spenderade vi med sovmorgon och med Nyhetsmorgon under våra varma täcken innan vi drog igång med storstädning av läggan för att sedan ge oss ut i kylan mot gymmet. Det är något särskilt med denna typ av kyla, när det blir runt -10°C så blir luften frisk, himlen klarare och naturen betydligt vackrare. Det är sådant vi försöker trösta oss själva med under promenader då snoret i näsan frusit till is, håret har förvandlats till vita istappar och då tår och fingrar är bortdomnade. Men ja, det är ju fint i alla fall. Vi avslutade vår lediga dag med bio då vi äntligen fick se "En man som heter Ove", vi skrattade oss igenom boken för snart två år sedan och har inväntat filmen med spänning, förväntningarna var med andra ord höga. Filmen var väldigt välgjord, salongen var smockfull och vi gick därifrån med förväntningar som tyvärr inte riktigt hade motsvarats. Läs istället boken om du har möjlighet, den är fantastisk!
 
 
Idag, torsdag, så ska vi om någon timme klä på oss alla kläder som vi äger för att undvika att frysa hjäl på den nästan 5 km långa promenaden till jobbet. Vi har haft en lugn och skön morgon tillsammans, återigen med sovmorgon och med en underbart god frukost framför tvn. Elin sitter just nu och pluggar inför tentan som hon ska skriva på söndag medans jag sitter och spånar på idéer för att färdigställa vårt företag som just nu befinner sig i startgroparna. Spännande tider med andra ord, vi uppdaterar er vidare om det när det börjar närma sig på riktigt.
 
Hoppas att du får en underbar dag, kom ihåg att klä dig varmt!
 
Loe
#1 - - Amanda:

Åh, vad mysigt med SÅ kallt! Om man bara sluppit gå ut utomhus! ;)

Svar: Ja det är verkligen fantastiskt, på sätt och vis. Det hade varit underbart att bara åka runt och titta på allt vackert. Med högsta värmen på i bilen 😉
Elin & Loe

#2 - - Annette:

Ni är välförtjänta av all ledighet <3 Ses i morgon =)

Svar: Tack snälla Annette, kram på dig! 💞 Ses imorgon 😊
Elin & Loe

#3 - - xouice.blogg.se:

Så härligt väder nu! Friskt och uppiggande! :) man har ju hellre några minus än slask :)

Svar: Ja, detta vädret har också sin charm. Minus 10 räcker dock, så att man klarar av att vara ute OCH att överleva 😊😉
Elin & Loe

#4 - - Hanna Sjöholm:

åh, jag tycker verkligen om vädret nu! Såå fint! :D
otroligt söt kisse också! :)

Svar: Ja, naturen blir helt magisk när ett snötäcke lägger sig 😍 Hoppas att även du får en fin helg!💞
Elin & Loe

#5 - - lthjrtatguidadig.blogg.se:

Ja nu är det ryssvinter minnsann! Men visst är det ändå liiite härligt när kylan biter i kinderna! (..det kan vara norrlänningen i mig som gillart,he,he) Och extra mysigt då att komma in i värmen och njuta av en härlig kopp te, varmchoklad eller cappuccino!😀 Önskar er en härlig helg!

Svar: Ja, till viss del håller vi med om att kylan är härlig. Det blir fantastiskt vackert ute och kvällarna blir lite ljusare 😊 Dock tycker vi att det räcker med minus 10, så att tårna överlever 😉 Trevlig helg! 💞
Elin & Loe

#6 - - Elin:

Eftersom ni gillade boken så rekommenderar jag er verkligen att läsa Fredrik Backmans senaste, Britt-Marie var här! Den tyckte jag nästan var ännu bättre :)

Svar: Tack för tipset! :) Om den är bättre än En man som heter Ove så kommer vi definitivt att läsa denna.
Elin & Loe

#7 - - Anonym:

Är väldigt nyfiken på ert företag hur ska det fungera? Via nätet eller ska ni driva ett Gym?

Svar: Kul att du är nyfiken! :) Vi ska jobba med online coachning till att börja med, alltså både träningsupplägg och kostråd via nätet. Vill man träffa oss och köra PT irl så får man komma till Itrim i Linköping, vårt andra jobb.
Elin & Loe

#8 - - Anna:

Vilken gosig katt!! Här har vi haft ner mot -26 grader i dagarna så nu när det bara var -9 så vart det riktigt VARMT haha!

Svar: Men harreguuuuuu -26 grader?! 😨 Ja då ska vi inte klaga. Idag har vi +1 och då föredrar jag faktiskt -10 före det iallafall 😊
Elin & Loe

Till top
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...