Alla inlägg, Träning / Permalink / 3
Och så var det måndag. Helgen har varit riktigt bra, eller i alla fall stora delar av den. I fredags åkte vi till Loes föräldrar ute på landet där vi myste och hade det fantastiskt bra. I lördags vaknade vi till ett gråmulet Hällestad, gav oss ut och sprang lugna intervaller i skogen och ägnade sedan resten av dagen i soffan framför Transparent - en jättefin och lite konstig serie vars två säsonger vi har plöjt igenom på bara en vecka eller så. Se den!

På kvällen drog vi på oss finkläderna och åkte på 50års fest (25+25), umgicks med vänner vi inte hade träffat på länge, drack en himla massa öl och hade det riktigt roligt. Så pass roligt att vi tydligen förbrukade hela söndagens glädje också. Fy vale för att vara bakis. (men tack för en skitbra fest Sofia och Amanda)
 
Denna vecka har jag bestämt mig för att fokusera extra mycket på mitt mentala och att försöka klura ut ett och annat. Vem jag vill vara. Hur jag vill leva mitt enda liv. Vad jag vill uppnå och hur jag ska gå till väga, osv. Det kanske låter flummigt, men jag tror det är viktigt och något som väldigt många skulle behöva ta tid till att göra. 
 
Och så ska jag lyfta tungt. Ja, min kropp rent av skriker efter tunga marklyft. Säkert på grund av en ganska lång period med MYO-reps, lätta vikter och fokus på muskelkontakt. 
 
 
 
 
 Se nu till att ha en fin vecka allihopa! Dä ska jag. Och vi. 

Elin
 
 
 
 
 
#1 - - lthjrtatguidadig.blogg.se:

Jag gillar verkligen er blogg! 💖 Den är varierad och inspirerande på så många vis! Genom träning, kost,om livskvalitet och livet,den är filosofisk och som balsam för själen. Allt i ett paket! Tack och fin vecka på er! ☺

Svar: Men åh, tack fina du! :) Det värmer våra hjärtan att läsa. Önskar dig en härlig helg!
Elin & Loe

#2 - - ISA:

hemskt alltså att baksmällorna bara blir värre med åren ;( hoppas veckans mission går bra <3

#3 - - Tomas:

Jag "kämpar" för att ha en fin vecka! Hoppas det funkar för er också!

Svar: Haha, mm "kämpar" 😉 Jäklar vad burpees du kommer få göra nästa gång, så du får känna på hur det är att kämpa på riktigt. Nej då, skoja. Hoppas du har det helt fantastiskt 😊 Vi ses!
Elin & Loe

Till top
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...