Alla inlägg / Permalink / 1
Tjoho hörrni, det är fredag!! En regning och grå sådan but still, fredag liksom. Jag har precis påbörjat min dag, klockan ringde 05.20 imorse timmen senare ska jag infinna mig på jobbet. Trots att jag inte är värsta morgonpersonen så är jag ändå på något lustigt vänster tacksam över att jag har en anledning till att gå upp så tidigt, att jag liksom tvingas, för det är nog iallafall den tiden på dygnet som jag tycker är härligast. När alla andra ligger och sover och det är nästintill helt tyst, till och med i innerstan, det känns lite magiskt och fint. 
 
Exempel på anti-inflammatorisk kost - torskrygg, sötpotatis och grönsaker.
 
Precis som Elin skrev för några dagar sedan så käkar vi ju nu i exprimentiellt syfte anti-inflammatorisk kost, låter superkonstigt jag vet, det innebär iallafall att vi käkar mat som är bra för magen, bakteriefloran och sägs även påverka den mentala hälsan till det bättre. Ni kan läsa hela inlägget om denna typ av kost HÄR. Hitintills tycker jag att det fungerar riktigt bra, vi har snart avverkat vecka två och jag mår väl egentligen ganska oförändrat och Elin med, tror jag. Den största skillnaden som vi har märkt av är hur starkt vi reagerar på socker. Vi har undantagsdag på lördagar då vi väljer att äta det som vi är sugna på. Förra helgen så köpte vi en varsin godispåse och blev nästan sjuka efter att vi ätit den. Jag kallsvettades, blev yrslig, fick ont i magen, illamående osv. Då bör jag kanske tillägga att det inte liksom var sju-huuukliga mängder godis utan "det gamla vanliga". Denna effekt gav alltså sockret efter enbart en vecka utan alla typer av sötningsmedel och rent socker. Helt tokigt, det blir lite mer tydligt hur starkt socker faktiskt är. 
 
Jahapp, annars då? Träningen har vi börjat få bra rull på, nu blir det ca 6 st träningspass i veckan och vi har inte kört strikt efter något träningsprogram utan mer efter vad vi har varit sugna på. Det känns som det är vad vi båda behöver just nu, det är vad som är kul och så måste det ju få vara. Kul alltså. En annan grej som har hänt är att vi nu nästan bor på riktigt i vår nyrenoverade lägga, dvs har en soffa och kan nyttja mer än bara sovrummet. Vi uppskattar verkligen att slippa äta frukost, lunch och middag i sängen och är så himla stolta över att vår gemensamma vison av renoveringen blev så himla bra nu i typ färdig produkt-ish.
 
Helgen kommer vi båda till stor del spendera på jobbet så vi tar liksom de lediga timmarna lite som de kommer. Hoppas att du får njuta av ledighet och ha en riktigt göttig helg! :)
 
/Loe
 
#1 - - Victoria:

Det såg gott ut :)

Svar: Det var det verkligen :)
Elin & Loe

Till top
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...