Alla inlägg / Permalink / 3
 
 
 
HEJ!!!!!!
 
Aktiviteten här har bara blivit sämre och sämre den senaste månaden, anledningen hoppas vi att ni är medvetna om - vi har fullt upp med att renovera vår nya lägga. Det tar oerhört mycket energi och tid men är samtidigt så jävulskt kul! Det vi har gjort den senaste tiden är att måla hela lägenheten, inte bara en gång utan två vilket som sammanlagt har tagit ca 10 timmar. Sen har vi spacklat och slipat, spacklat och slipat, spacklat lite till och slipat lite till Just nu så står Elin och slipar ett av hålen i väggen där den fd köksväggen har suttit, vi har använt oss av betongspackel för att få igen hålen vilket som verkar funka helt ok bra. Hålet försvinner iallafall och det är ju bra. 
 
En annan grej är att vi bor i Norrköping nu - TJOHO!!! Alltså verkligen tjoho, så himla mycket kulare och finare och allt att bo här än i Linkan. Vi flyttade hit i fredags förra veckan och bor enbart i sovrummet eftersom resten av läggan liksom är full av byggmaterial, byggdamm, papp osvosv men vi trivs och är betydligt mer motiverade att bli klara med allt ASAP så att vi faktiskt kan bo lite på riktigt. 
 
De senaste dagarna så har vi inte bara jobbat med renoveringen utan även på vårt "vanliga" jobb som PT, tjatat på härliga medlemmar och blivit inspirerade av häftiga kvinnor som kan lyfta skittunga grejer. Typ meningen med livet, att vara kvinna och lyfta skittungt. Vilket som även vi två äntligen(!!!) har gjort. I torsdags så fick vi tillslut tid till att provträna på ett gym som ligger 2 min gång från oss där vi snabbt signade ett medlemsskap. För min del så sprutar träningsmotti ur öronen just nu, det känns så himla bra att vara igång igen och jag ser verkligen fram emot allt tungt skrot som ska lyftas och all svett som ska rinna. 
 
Nähä hörrni, nu väntar fortsatt renovering, gym och solsken. Hoppas att ni får en fin söndag!
 
/Loe
#1 - - MammaGrutt :

Oj vad mycket energi ⚡ det här inlägget sprider 😊! Ni är så duktiga & målmedvetna - det kommer att ta er långt, det är vi säkra på! 💜 💜 💜

Svar: puss å kram 💗💗
Elin & Loe

#2 - - Lili:

Kul att ni trivs!

Svar: Tack! :)
Elin & Loe

#3 - - Anonym:

Hej

Svar: Hej hej
Elin & Loe

Till top
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...