FIKA

Alla inlägg
 
Ok så det blir mycket sånna hära bilder pga min främsta sysselsättning ä å sitta på café. Å så håller jag också på å utvecklar mina kunskaper kring fotofrafi å redigering osv osv så dä gör väl sitt, ungefär.
 
Vi har hittat ett svenskt café här i Canggu vilket som ju är kul pga pannkakor å kanelbullar å sen fnissar man i hjärnan när menyn ä på svensk. Vi trivs verkligen hur bra som helst här. Alltså inte på cafét specifikt utan i Canggu. Jag tyckte att det var värsta bra å trevliga i Seminyak där vi bodde första månaden (vilket som det också va) men jag måste ändå säga att Canggu slår det med hästlängder. Nu befinner vi oss lite mer på landsbyggden å det finns både snygg natur å hav å allt. Sen är lägenheten också värsta bra så ja, känns så helt enkelt. Bra alltså. 
 
Imorgon bitti så lämnar vi dock både Bali och Canggu - tjululuuuuu! Två nätter och tre heldagar i Kuala Lumpur står på schemat. Känns toppen ju, ska bo på supersnyggt hotell och åka till IKEA för att köpa lösgodis. Hehehe..Massa andra roliga saker också förstås men dä ä två viktiga grejer. 
 
Nu borde jag ha pluggat i två timmar men jag har tagit bilder å kollat 9gag plus diggat lite skämmigt till bra musik på Spotify. Nä, dags för mig att börja seminaria, som en säger. Säkert inte på så många platser men jag säger dä iallafall. Dä va allt! 
 
/Loe
 

SUN-DAY

Alla inlägg
 
Hej alla kompisar. 
 
Helgen börjar lida mot sitt slut vilket som är helt okej när en bor på Bali. Jag spenderar min dag på café, pluggandes och kaffedrickandes. Dagens största bekymmer har hitintills varit att tvinga mig själv att uppsöka ett annat café än Starbucks där jag har hängt den senaste veckan. Valde idag att besöka Macan café vilket som var superfint och allt. Beställde för omväxlingens skull en vanlig kaffe idag, alltså en varm, har annars börjat dricka iced coffe pga skitvarmt väder. Märkte efter några minuter att cafét inte hade någon AC och där satt jag med en varm kaffe och ett glas med vatten, som även det började svettas (se bild) pga inte bara skitvarmt väder utan jätteskitvarmt!! Så när du kollar på bilden och tycker att det ser värsta trevliga ut, föreställ dig sedan en genomblöt mig med svettmustasch och allt som tar det där kortet. På varmt kaffe, ett svettigt vattenglas och solsken i 30 skitvarma grader.
 
Du kanske tänker att jag bara kunde dricka upp mitt kaffe och gå till ett nytt ställe som hade AC å sånna grejer. Skulle jag ju faktiskt ha kunnat gjort. Problemet är bara att jag är något jävulskt snål, det måste väl ändå vara utvecklande att erkänna det? Jag köpte egentligen kaffet för att kunna snylta WiFi och hänga på cafét och plugga. Jag valde att för en gångs skull att inte åka till Starbucks för att det är dyrt (30 kr/kaffe). Jaha vad har jag lärt mig av det här då? Nu sitter jag på Starbucks och har köpt, inte en utan två kaffe. Det verkar som det blir dyrare att byta caféer och vara envis. Plus har ont i handen pga kramat den så hårt i två timmar (så lång tid det tog innna jag gav upp) för attt jag varit arg på varma grejer.
 
Happy sunday! 
 
/Loe

TACK!

Alla inlägg
 
 
Tack alla fina, fantastiska människor som har läst eller hört av sig efter att jag publicerade inlägget om mig och Elin och hur det är att älska någon som är drabbad av psykisk ohälsa. Jag är så extremt glad och över att det även är några av er som har hört av sig till oss privat för att be om tips och råd eller bara för att prata om ämnet. Ja, jag blir alldeles varm i hjärtat när jag tänker på det. Det är just av den anledningen som vi har valt att dela med oss av vårt privatliv och inte bara skriva inlägg om allt det bra och roliga som händer i våra liv utan också sånt här, som är ständigt pågående och som det inte går en dag utan att vi tänker på. Ja, det var egentligen bara det jag ville säga, tack. Jag och vi båda uppskattar er och välkomnar alla typer av diskussioner som berör ämnet.
 
Kram på er!
/Loe & Elin
Till top
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...