Alla inlägg / Permalink / 3
 
Ok så det blir mycket sånna hära bilder pga min främsta sysselsättning ä å sitta på café. Å så håller jag också på å utvecklar mina kunskaper kring fotofrafi å redigering osv osv så dä gör väl sitt, ungefär.
 
Vi har hittat ett svenskt café här i Canggu vilket som ju är kul pga pannkakor å kanelbullar å sen fnissar man i hjärnan när menyn ä på svensk. Vi trivs verkligen hur bra som helst här. Alltså inte på cafét specifikt utan i Canggu. Jag tyckte att det var värsta bra å trevliga i Seminyak där vi bodde första månaden (vilket som det också va) men jag måste ändå säga att Canggu slår det med hästlängder. Nu befinner vi oss lite mer på landsbyggden å det finns både snygg natur å hav å allt. Sen är lägenheten också värsta bra så ja, känns så helt enkelt. Bra alltså. 
 
Imorgon bitti så lämnar vi dock både Bali och Canggu - tjululuuuuu! Två nätter och tre heldagar i Kuala Lumpur står på schemat. Känns toppen ju, ska bo på supersnyggt hotell och åka till IKEA för att köpa lösgodis. Hehehe..Massa andra roliga saker också förstås men dä ä två viktiga grejer. 
 
Nu borde jag ha pluggat i två timmar men jag har tagit bilder å kollat 9gag plus diggat lite skämmigt till bra musik på Spotify. Nä, dags för mig att börja seminaria, som en säger. Säkert inte på så många platser men jag säger dä iallafall. Dä va allt! 
 
/Loe
 
#1 - - Ljuva Julia:

Oh, det låter så avundsvärt :D <3

#2 - - MammaGrutt :

Wohooo löösgodis 😋💕😀! Ha de härligt i KL 😎 & njut utan plugg!
Puss & kram 😘 😘 😘

#3 - - Anonym:

Sköt om er, tänker på er då och då! God Jul tjejer! Puss från mig! Lena Monryd

Svar: Hej Lena! Vad kul att höra från dig. Hoppas att du mår bra :) GOD JUL! Kramar från oss.
lifebyelo.se

Till top
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...