Alla inlägg, Livet på Bali / Permalink / 4
 
 
TJOHO hörni! Det är helg å allt, det är egentligen inte superviktigt då vi själva bestämmer innehållet i våra dagar, hur veckorna ska se ut osv men ändå kul ju. Med helg alltså. Sorry men ändå egentligen inte om det låter som att vi har det jätteskitbra, för det har vi. Men fortfarande, fattar grejen med att läsa massa om att vi trivs å så när det (som jag har fattat) är mörkt och kallt hemma. En grej om dä då, jag skulle faktiskt kunna tänka mig att spendera en dag i hösten hemma när jag ser alla fina bilder på sociala medier, ser så fint ut å allt sånt. Det var både sanning och lite plåster på såren för er som längtar bort från Sverige till värmen och läser allt det här provocerande om hur bra vi har det. Dock fortfarande sorry not sorry.
 
Både jag och Elin drar fortfarande på en dryg förkylning och har struliga halsar vilket som är ganska tråkigt då vi återigen måste göra ett ofrivilligt uppehåll i träningen. Nu har vi dock nästan varje dag gått upp kl 06 för att promenera på stranden precis efter solen har gått upp vilket som, tro det eller ej, har varit magiskt och som lugnar vår träningsabstinens något. Just det, en till kul grej! Jag fick tillbaka min första tenta häromdagen som lyckligtvis blev godkänd så nu har den här uni-bruden samlat sina första 7,5 hp och kämpar i skrivande stund med att håva in ytterligare 7,5 hp i en ny kurs där jag börjat med nästa tenta. Är så himla glad över att det funkar så bra med stuiderna trots att vi befinner oss på andra sidan jorden från våra universitet plus att det är så toppenkul att utvecklas och lära sig nya saker. Till och med så att jag ibland funderar på varför jag inte gjort det här tidigare. Så dagens tips blir alltså att göra saker som utvecklar dig, det behöver inte vara att plugga på uni men typ något nytt lite utanför din komfortzon eller så. Utveckling är värsta bästa och kuliga grejen. 
 
Nä ni, nu kan jag inte hänga här med er längre. Dags att sätta näsan i min bok om genus igen (ja, kul!). Hoppas att ni får värsta bästa helgen!
 
/Loe
#1 - - MammaGrutt :

Vi är så stolta över er! Fortsätt & njut där borta så tar vi hand om blåsten och regnet här hemma 😊!

Svar: Tack! <3 Haha, vi är så tacksamma att ni tar på er det dåliga vädret så vi slipper det här. Så tack för det också :D Pyss!
Elin & Loe

#2 - - Anonym:


Härligt att höra från er fantastiska tillvaro och hoppas halsarna snart har läkt!!
Grattis Loe, vad roligt med bra studieresultat!
Kramar till er mina topppentjejer och var rädda om er! 😍😘💖

Svar: Tack, halsarna är äntligen mycket bättre - tjoho! Ja, det är så skönt att ha avklarat första tentan :) Kram på dig du anonyma, som vi har ett par gissningar på vem du är ;)
Elin & Loe

#3 - - Johanna:

fina bilder!

Svar: Tack snälla du! :)
Elin & Loe

#4 - - ÅsaB:

Japp - fina bilder. Jag lurar på om jag ska köpa mig en kamera... Vad använder ni?

Svar: En tackar! :) Vi använder en systemkamera, Nikon d3500 men redigerar också de flesta bilder. Jag kan dock rekommendera den, lätt att förstå sig på och man kan även fördjupa sina kunskaper för att ta mer avancerade bilder :)
lifebyelo.se

Till top
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...