Alla inlägg, Livet på Bali / Permalink / 5
 
Hej hopp. Här kommer ett smakprov på vår utflykt till Ubud som vi gjorde för ett tag sen. Ubud ligger ca 1 timmes bilfärd från oss, vi tog moppen, som egentligen är en motorcykel då den går i över 100 km/h, och upptäckte. Vi har båda varit på Bali två gånger tidigare, en gång tillsammans och en gång vid olika tillfällen. När vi inte reste här tillsammans så var vi dock båda i Ubud, Elin bodde där ett litet tag och jag mest bara upptäckte. Precis som vi gjorde denna gång. Vi besökte vattenfall och badade i det - magiskt! Åkte norr om Ubud för att spana på risterasserna som även dom är heeelt otroliga, det syns inte riktigt på bilderna men det är typ berg. Så högt och så många olika nivåer. Sedan strosade vi runt i Ubud, besökte The sacred monkey forrest där vi hängde med apor och svettades ca ett ton. 
 
Kul-kul! :)
 
/Loe
#1 - - kajsa:

Hej!! Kom in på er blogg då jag sökte på bali på youtube :)
Vad härligt ni verkar ha det.
Jag tänkte åka till Bali å typ yoga å koppla av från all stress här i sverige om nån vecka. Tänker mig typ ubud. Har ni nått hett tips om vart man ska bo där man även kan yoga? :) o isåfall, vet ni om det är lite svenskar nere? Så man iag får prata lite svenska och inte känner sig helt lost haha!
Mvh Kajsa

Svar: Hej Kajsa! Ja, vi har det helt fantastiskt 😁 Åh, det låter inte helt fel. Vi funderar själva på att åka på något retreat eller liknande när plugget har lugnat ner sig :) Tyvärr har vi ingen bra koll på Ubud, förutom att det absolut är dit du ska åka om du ska yoga. Ang. svenskar så har vi bara stött på ett fåtal och det är betydligt färre än i Thailand t.ex. Men oroa dig inte, det kommer säkert gå hur bra som helst ändå. Väldigt få som är här har engelska som förstaspråk, så folk har förståelse för att man inte uttrycker sig helt hundra :) Lycka till och hoppas du hittar något bra.
Elin & Loe

#2 - - Linnéa - The Hungry Gosling:

Åh så härligt det ser ut! :)

Svar: Det var heeeelt fantastiskt! :)
Elin & Loe

#3 - - Silja:

Så fint och mysigt det ser ut :) Vacker natur och söta apor.

Svar: Ja, naturen är helt magisk här! Så häftigt att befinna sig i djungeln med vilda apor.
Elin & Loe

#4 - - Fanny:

Vad underbart det ser ut!

Svar: Det är det url också som tur är. Bali är fantastiskt, rekommenderar varmt en resa hit :)
Elin & Loe

#5 - - Isabell:

Wow, vilka häftiga bilder! :)

Svar: Tack snälla du! :)
Elin & Loe

Till top
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...