HAPPY DAYS

Livet på Bali
 
Happy monday kompisar, hoppas att ni har haft en fin helg och får en bra start på denna vecka!
 
Vi har för tillfället ganska svårt att hålla reda på vad det är för dag, det skulle likaväl kunna vara fredag som måndag. Fantastiskt! Varför vi har koll på att det är måndag idag var för att vi under gårdagen besökte "Million dollar sunday brunch" som ett av de största lyxhotellen i Seminyak hostar varje söndag. Det var ungefär lika kul som det låter. Vi satt där i tre timmar tillsammans med några kompisar som vi träffat här och åt allt från mängder av ostron, till nutella tårta, drack champange - ja, you name it. Allt fanns! 
 
Under veckan så har vi pluggat mycket, jag har precis skrivit klart och lämnat in min första hemtenta (håll tummarna plz) och Elin nöter på med sina uppgifter. Plugget är faktiskt inget större problem alls, vi har otroligt bra självdisciplin och måste nästan övertyga oss själva att det är dags att sluta efter x-antal timmar. I torsdags hade vi en ledig dag och tog vår moppe för att åka runt på syd-östra delen av ön, i ett område som heter Uluwatu. Vi har besökt Uluwatu under tidigare resor men då endast det eheeee-eenorma templet som finns där, denna gång så var resmålet istället hemliga stränder under klipporna. Det är sån otrolig frihetskänsla att ha en egen moppe och kunna göra denna typ av utflykt, inte vara beroende av någon annan, själv bestämma var man vill stanna och hur länge. När vi under torsdagens utflykt hade åkt i ca 1 timme och kom lite längre in i djungeln så stod det helt plötsligt 20-25 apor mitt på vägen som vi var tvugna att väja för för att komma fram. Hur häftigt? Jätte!! Bilderna ovan är från utflykten i Uluwatu. Det är precis lika fantastiskt som det ser ut. 
 
Med kärlek från Bali
 
/Loe

SUNNY SUNDAY

Alla inlägg, Livet på Bali

Ytterligare en dag i paradiset. Vi började vår söndag på Café Organic imorse med en fantastisk organisk brunch. Elin åt en smoothie bowl och drack macha latte medans jag åt en Bali criminal breakfast som bestod av rye bröd med avokado, bönor, pocherade ägg och grönsaker och svalde ner det med den första och efterlängtade kaffen på Bali. Nu sitter vi på stranden i Seminyak, vi har varit här i snart tre timmar och bara tagit det lugnt och läst lite kurslitteratur. Inte alls tråkigt klassrum. Faktiskt. Klockan är hos oss just nu 14.40 vilket som innebär att den borde vara 8.40 hos er hemma i Sverige. Tokigt det där med tidsskillnad. Nu ska vi fortsätta njuta av våran ångestfria söndag, första gången på länge som vi känner så. Inget jobb, inga direkta måsten. Toppen!

Hoppas att även du får en bra start på helgens sista dag!

/L

Till top
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...