Alla inlägg, Livet på Bali / Permalink / 1

Efter en lååååång och ovanligt jobbig resa (pga sömnbrist+12 varma timmar i Kina) kom vi natten mellan i måndags och tisdags äntligen fram till vår bungalow här på Bali.

Hittills har vi inte hunnit göra så mycket mer än att plugga och kollat in ett par stränder, varav en fick bli vår pluggplats under ett litet tag som ni ser på bilden ovan. Inte skitträligt faktiskt.

Vi måste om och om igen påminna oss själva om att detta inte är någon ren semester, utan att vi faktiskt bara har bytt ut plugg i Sverige mot plugg i ett varmt och fantastiskt Bali. Och att när vi tänker på att vi mycket hellre hade hängt på stranden hela dagarna istället för att sitta på en restaurang och plugga, så är detta fortfarande så himla mycket härligare än att vara i Sverige. Ja, det kommer nog ta ett bra tag innan vi fattar att detta faktiskt är vårt vardag nu och hur lyckligt lottade vi är som har möjlighet att göra detta. Helt galet vad bra det är.

Nepps, nu åter till företagsekonomin. Och förresten, internet är inte jättebra här, så det är lättare för oss att vara aktiva på instagram. Vill ni följa oss så är det alltså bättre att ni kikar in där @lifebyelo, men självklart ska vi försöka skriva här också :)

Hoppas att allt är fint med er där hemma!
Kramis

#1 - - MammaGrutt :

Härligt pluggställe 💗 ni jobbar hårt & målmedvetet för att nå era mål 💗 girlllpower 💪💪😘😘

Svar: Ja, vi klagar inte :D Puss å kram på dig världens bästa du <3
Elin & Loe

Till top
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...